dimecres, 26 de juny del 2013

Campament d'estiu 2013


1.Els nins/es han de venir amb el cap revisat de polls, per favor. És molt important, ja que després es contagien i hem de deixar les activitats per poder llevar els polls. Per si de cas, duis tractament per matar, No prevenir.


2.És important que els ferrerets facin la motxilla amb els pares, ja que després no troben les coses i perdem molt de temps cercant-les.

3.Al campament hi haurà els telèfons de na Tania i Mª de Lluc 24h, però recordam que només podeu telefonar-hi si és una emergència. La falta de noticies sempre són bones noticies, si passes res important vos telefonaríem tot d'una, així que no vos preocupeu.

4.Tot el que duguin els nins/es, ha de dur el seu nom, sabates, roba interior, etc, ja que després trobam coses i no són de ningú o tots duen el mateix i no sabem de qui és.

5.És important que la roba es pugui tacar, rompre... ja que després del campament és possible que hi hagi coses que sigui millor tirar que fer net.

6.La roba seria convenient que la duguessin dins bosses, una per cada dia amb la muda corresponent, això agilitza molt el trobar les coses.

7.Si algú no sap nedar, per favor avisau i que dugui "manguitos".

8.Si duen medicaments, per favor posar el nom i les mesures i freqüència en que l'han de prendre, o si només és per si passa alguna cosa concreta per favor posar per a que serveix.

9.Poden portar juguetes de platja.

Opcional: per evitar que els ferrerets s’enyorin els vespres (no és una acampada, són molts de dies) poden dur un peluix que no sigui molt gros.

10.També vos demanam que per favor ens deixeu les cadiretes de cotxo.

11. Molt important! Tots els nins i nines han de DUR LA TARGETA SANITÀRIA ORIGINAL i, si tenen DNI també. Na Tania ho guardarà.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada