dijous, 16 de maig de 2013

Ens anam d'Acampada, serà la darrera d'aquest curs.


Aquí teniu tota sa informació:

Dies: 25 i 26 de Maig, 2013
On? S’Hort de Son Serra (finca de la fundació on anirem de campament d’estiu)
Ens vorem als Locals a les 15,30h per partir amb cotxades dels pares cap a Son Serra.

Preu: 5 euros

Qué han de dur els ferrerets? Camisa o camiseta de màniga curta de la unitat, Roba còmoda, Sac de dormir, Esterilla, Frontal o llanterna, Roba de Recanvi, Roba d’Abric, Banyador i Tovallola, Sabates Tancades.

A part d'això, per favor que els vostres fills i filles duguin: Clinex, Gorra i Crema solar.

Menjar a dur: Berenar horabaixa, Sopar dins tupper (NO VOLEM ENTREPÀ), i berenar del matí. MOLTA aigua i preferentment dins una cantimplora.
Coberts per no menjar el sopar amb les mans!!

El diumenge dia 26, participarem TOTS, nins i pares, al Clean Up the Med, que organitza el MEGM, és la neteja del litoral de Son Serra cap a la Colònia de Sant Pere.

Ens vendreu a cercar a les 9,00h a Son Serra i partirem cap a la Urbanització per a participar a la neteja que comença a les 10h. A les 13h podrem pegar un capfico si volem, dinarem plegats i després partirem cap a casa a les 16h. 

Els pares haureu de dur berenar mig dematí, i menjar per la vostra família, per a vosaltres i els vostres fills, aigua abastament i banyador i tovallola dins una motxilla.Confirmau assistència i disponibilitat de cotxes per poder organitzar-mos, abans de Dijous 23/05/13 per favor.

Sempre a punt!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada