divendres, 22 de gener del 2010

Amb l'any tornam a començar!

Hola!!!!!!!!!!

Amb aquest any que ha començat del 2010, els Ferrerets de L'AEG Soca-Arrel, hem tornat a començar el curs ben animats!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hem participat a la xocolatada de l'Agrupament, on es rifaren moltes camisetes, gorres i boligrafs, amb aquell fred que feia, el xocolata va anar molt bé! I no ens hem d'oblidar del primer concurs de coques, que va ser un èxit i varen tenir tres supers guanyadors!!!!!!!!! I el més sonat de l'horabaixa de la xocolatada va ser........... que va nevar!!!!!!!!!!

Hem fet màscares de Dimoni per Sant Antoni, per participar als fogueró de la revetlla de Sant Antoni a Pòrtol, que l'Agrupament erem coorganitzador juntament amb l'Associació de Veinats!

I ara ens preparam per participar a la Rueta del poble, i volem la participació de tots els nins de l'Agrupament amb els pares i germans!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ido què vos pensau!! Estam fent moltes coses, i les que ens queden per fer, aquest trimestre anirem d'excursió i d'acampada, a més d'aprendre moltes coses més!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vos esperam a tots, als super valents dels Ferrerets!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Les fotografies de la unitat són aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada