dissabte, 10 d’octubre del 2009

El curs ja ha començat


El passat cap de setmana 3 i 4 d’octubre ferem la sortida de passes, el dissabte acomiadarem el curs i el diumenge donarem la benvinguda a les noves incorporacions i crearem les noves unitats.

passes

Per veure més fotografies feis click aquí

L’acampada la ferem a la ermita de Sineu, un lloc molt recomanable per anari a passar un diumenge amb la família. Partírem tots plegats, des del més petit al més gran i passarem un gran horabaixa montant tendes i fent jocs, un bon soparillo ens esperava per entrar en ganes a la vetllada que els caps havíen preparat. A l’hora prevista hi va haver el silenci i més prest del que tocava els Llops i Daines ja feien renou a les 7 del matí.

A les 10 ja hi començava haver pares i a les 11.30h va començar l’acte oficial de les passes, és un acte simbòlic on entren els nous membres i els membres de les Unitats que passen a altres Unitats perquè ha han complit la edat corresponent.

Per destacar, s’ha creat una Unitat de Pares, on faran una activitat cada mes (alguna xerrada, excursió, taller, ….).

També a dir que enguany s’han apuntant molts de nins nous, les unitats estan plenes i ja no podem agafar més al.lots, estam d’enhorabona! el que ens falten ara són caps que vulguin venir a l’Agrupament!

Així que si vos fa ganes fer un voluntariat al nostre Agrupament i tens 18 anys o més, ja ho saps, acostet a l’Agrupament els dissabtes de 16h a 18h que avui dissabte hem començat ja les reunions setmanals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada